Referenciák

Budapest

Napelem rendszer kiépítése egy budapesti család számára
Megtekintés

Monor

Napelem rendszer kiépítése Monoron
Megtekintés

Monor

Napelem rendszer kiépítése Monoron
Megtekintés

Pócsmegyer

Napelem rendszer kiépítése Pócsmegyeren
Megtekintés

Pécel

Napelem rendszer kiépítése Pécelen
Megtekintés

Zánka

Napelem rendszer kiépítése Zánkán
Megtekintés

Pátka

Napelem rendszer kiépítése Pátkán
Megtekintés
Nagyon elégedettek vagyunk, mind az eredménnyel, mind a szakemberekkel. Örülünk, h Önöket választottuk :))))
Zákány N.
A rendszer megrendelésétől kezdve a kivitelezésig, maximálisan meg voltam elégedve úgy az ügyintézéssel, mint a telepítéssel és kommunikációval. Amennyiben kérdésem van az üzembe helyezés óta, továbbra is készséggel állnak rendelkezésemre. A tervezés során becsült termelést a rendszer még kicsit túl is teljesíti. A Megfelelő kávémennyisség biztosítása javasolt a telepítéskor :)
Csapó Á.
Kedves Aj-Sa Kft. Először is Megtisztelve érzem magam hogy ismerhetem személyesen a Vezetőséget. Nagyon szépen köszönöm az igényes precíz munkát. Mindig pontos tájékoztatást kaptam. A munka fázisok végeztével tiszta és rendezett udvart-tetőt kaptam. Átadás-átvétel, tervezés, kivitelezés maximálisan profi. Csak ajánlani tudom. Tisztelettel Antal Z
Antal Z
Az AJ-SA Kft.-t választottam napelemes rendszerem telepítéséhez, jó döntésnek bizonyult. Árajánlatuk ár/érték arányban a legjobb volt, készséggel válaszoltak felmerülő kérdéseimre, tájékoztattak a lehetőségekről. Az engedélyeztetéssel kapcsolatos papírmunkát is gyorsan és gördülékenyen elvégezték. Telefonon és email-ben könnyen elérhetőek voltak és gyorsan reagáltak is az esetleges megkeresésekre. A telepítés profi módon, 1 nap alatt lezajlott, a munkaterületet tisztán és rendezetten kaptuk vissza. Csak ajánlani tudom őket.
Káposznyák Zs.
Ügyes, megbízható, összeszokott csapat. Akkor jöttek, amikor ígérték, nem volt váratlan meglepetés és annyiba került, mint amennyiben megállapodtunk. komplett kivitelezésre szívesen ajánlom őket!
Mezei Z.